Wat leuk dat je interesse hebt in een baan bij Turf!

Waarom zou je eigenlijk bij ons willen werken? We kunnen je in ieder geval vertellen dat wij het belangrijk vinden om sámen te werken. Iedere collega levert een grote bijdrage aan de sfeer binnen Turf. Uit onderzoek onder onze medewerkers komt naar voren dat zij trots zijn op de collegialiteit en het teamgevoel.

Maar er zijn natuurlijk meer redenen om bij Turf te willen werken. Wij bieden een baan met veel afwisseling, waarbij je - afhankelijk van je functie - bijvoorbeeld ook een rol kunt spelen bij onze zakelijke tak (www.vergaderruimte-hoorn.nl).

Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, we waarderen het als je met nieuwe ideeën komt en meedenkt. Tot slot werk je bij ons vrijwel uitsluitend overdag en is een baan bij Turf dus prima te combineren met een gezin of school. Nog meer zin gekregen om bij ons te werken? Kijk dan naar de vacatures hieronder en mail ons je CV en motivatie.

Graag tot ziens!

VACATURE MEDEWERKER BEDIENING (8-32 uur per week)
Je houdt van de gezelligheid van de horeca en bent op zoek naar een baan waarin je lekker aan de slag kunt. Dan is werken bij Turf wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een leuke collega die graag in de bediening werkt en af en toe graag een dag in de keuken staat. Je brengt sfeer mee, je houdt van een praatje maken en zorgt tegelijkertijd dat je je zaken goed op orde hebt.

Heb je een tussenjaar, ben je flexibel inzetbaar en heb je zin om een paar dagen per week in ons gezellige team te werken, stuur ons dan een mail met je motivatie en CV.

Ervaring is een pré, maar geen vereiste

VACATURE KEUKENMEDEWERKER (24-32 uur per week)
Wij zijn op zoek naar een gezellige collega om ons keukenteam te versterken. Je verzorgt mise-en-place en lunch, je bakt taarten en maakt high tea's en je zorgt ervoor dat de keuken schoon en georganiseerd is. Ben je creatief, kun je zelfstandig werken en ben je eigenlijk altijd opgewekt, dan zoeken we jou misschien wel. We geven je graag de ruimte voor nieuwe ideeën en eigen inbreng.

Je werkdagen en -tijden zijn in overleg, en natuurlijk altijd overdag.

Ervaring en leidinggevende capaciteiten zijn een pré.